То реално и 0,01 е пренебрежително малко
Известие
Collapse
No announcement yet.
Пада ми акумулатора като преседи 2 дни без да паля колата!?
Collapse
X
-
На 0 'С и минусуви температури включват ли ви се компресорите на климатика, че тази сутрин натискам но не се пуска. С екускана като дам проверка на релето на А/С си цъка и си мислех данеби да е затягала шайбата нещо. Имам някакъв шум от компресора и като го пусна да работи спира шума. Нещо с празния ход има не както трябва и мислех да не е блокирала ролката и от там да товари. Ремъка също присвирва сутрин а е нов на 3000км. Смених го поради същата причина че свиреше а видимо си беше екстра.Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm
Comment
-
Моя се пуска и на загасена кола, има си схема на свързване за да не ти пада акумолатора.И на двата фиата на жените е пак така и не падат и след 10 дена.На сонито обаче се оказа че два кабела не са баш така както ги дават да се свързват ами наобратно, просто отидох на такъв дето туй му е работата щото им знае особеностите.На мен ми идеше да го шибна в бурдюра проклетото сони.
Няма издевателстваш върху машинката ей ! Сонито си е Сони и е на пиедестал!Last edited by Seicento Sporting Abarth; d.m.y г., 12:40.
Comment
-
Ново 20 сега. Като работи колата компресора не иска да се включи, а като извадя предпазителя и го вкарам се включва компресора и работи. Щом го изгася от бутона после не се пуска...??? Може би няма връзка с падащия акомулатор ама знам ли.Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm
Comment
-
Първоначално публикувано от degweed2 Покажи съобщениеНово 20 сега. Като работи колата компресора не иска да се включи, а като извадя предпазителя и го вкарам се включва компресора и работи. Щом го изгася от бутона после не се пуска...??? Може би няма връзка с падащия акомулатор ама знам ли.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеКой бушон вадиш и слагаш? Каква е външната температура, когато правиш това?
Първоначално публикувано от Ivaelo Покажи съобщениеНа тия околни градуси е нормално да не ти се пуска. Другаде търси.
"под 4 °C компресора не се включва"
и съответно нямам проблем.За жалост не е товарел климатика ремъка и за това да ми е дърпало тока.Last edited by degweed2; d.m.y г., 20:06.Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm
Comment
-
Нормално е като спираш и пускаш захранването на климатика, да се пуска погрешно компресора и кой-знае още какви други неща да стават.
Не прави това за да не останеш изобщо без климатик.
Първоначално публикувано от degweed2 Покажи съобщение......За жалост не е товарел климатика ремъка и за това да ми е дърпало тока.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеНормално е като спираш и пускаш захранването на климатика, да се пуска погрешно компресора и кой-знае още какви други неща да стават.
Не прави това за да не останеш изобщо без климатик.
Това не можах да го разбера.Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm
Comment
Comment